Bart Uijttenboogaard

Sr. Risk Manager

Vanaf 1 juli 2023 ben ik actief als Sr. Risk Manager bij ProMinded, waarbij ik financiers van Buy to Let en commerciële vastgoedleningen ondersteun, met het beheren van hun bijzonder beheer-portefuille.

Samen met collega Dominique Pouw heb ik sinds 2016 diverse Nederlandse en Duitse bijzonder beheer-vastgoedportefeuilles (NPL workout) met panden in Nederland, Duitsland, UK en Scandinavië afgewikkeld voor Amerikaanse en Duitse Private Equity investeerders. Daarnaast hebben wij als leningbeheerder voor een grote verscheidenheid aan Buy to Let en MKB-geldverstrekkers Restructuring & Recovery werkzaamheden uitgevoerd. 

Deze combinatie aan NPL workout en Financial Restructuring & Recovery-ervaring in commercieel vastgoed, Buy to Let en MKB-leningen brengen wij nu samen binnen onze nieuwe bijzonder beheer propositie. Meer weten? Bekijk dan eens onze bruchure 'ProMinded Special Servicing' en neem gerust contact met ons op voor een kennismaking!

Contact Bart

Bart Uijttenboogaard
Bart UijttenboogaardSr. Risk Manager

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.