Dominique Pouw

Head of Special Servicing

Vanaf 1 juli 2023 ben ik gestart als Head of Special Servicing bij ProMinded, waarbij ik verantwoordelijk ben voor de uitrol van onze bijzonder beheer propositie voor Buy to Let en commerciële vastgoedleningen.

Samen met collega Bart Uijttenboogaard heb ik sinds 2015 diverse Nederlandse en Duitse bijzonder beheer vastgoedportefeuilles (NPL workout) met panden in Nederland, Duitsland, UK en Scandinavië afgewikkeld voor onder andere Amerikaanse en Duitse Private Equity investeerders. Daarnaast hebben wij als leningbeheerder voor een grote verscheidenheid aan Buy to Let en MKB-geldverstrekkers Restructuring & Recovery werkzaamheden uitgevoerd. 

De combinatie van NPL workout en Financial Restructuring & Recovery-ervaring in commercieel vastgoed, Buy to Let en MKB-leningen, brengen wij nu samen binnen onze nieuwe bijzonder beheer propositie.

Meer weten? Bekijk dan eens onze brochure 'ProMinded Special Servicing' en neem gerust contact met ons op voor een kennismaking!

Contact Dominique

Dominique Pouw
Dominique PouwHead of Special Servicing

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.