Simon Tuijp

Consultant

Als je iets wilt, doe het nú! Maak tijd voor leuke dingen en geniet van het leven, want het kan zo voorbij zijn. En denk in kansen: als je wil kan alles, als je niks wil kan niks.

Talent
“Door mijn achtergrond als IT- en operational auditor beschik ik over veel inhoudelijke proceskennis en de vaardigheid om nieuwe processen snel eigen te maken waarbij ik risico's en optimalisatiemogelijkheden direct inzichtelijk maak. Met mijn team vertaal ik dit naar concrete verander- en optimalisatietrajecten en zijn wij verantwoordelijk voor de uitvoering hiervan. In mijn rol van projectmanager ben ik sterk in het verbinden van de business met IT en andersom omdat ik de 'taal' van beiden spreek.”

Trots op
“Het als projectmanager succesvol kunnen afronden van een complex IT- en veranderproject bij Kras Recycling, ondanks tegenslagen maar dankzij gedrevenheid en doorzettingsvermogen bij het projectteam en het vertrouwen van de klant. Ben er trots op dat dit heeft geleid tot meer professionaliteit, efficiency en transparantie binnen de organisatie en het feit dat wij nog steeds betrokken zijn naar de toekomst toe.”

Vrije tijd
“Ik ben sportief en houd vooral van fietsen. Na het werk en in het weekend spring ik geregeld op mijn racefiets en ook vakanties breng ik vaak op de fiets door. Een paar jaar geleden heb ik samen met mijn vrouw een half jaar door Europa en drie maanden door Nieuw-Zeeland gefietst. Fietsen is prachtig omdat je alles intens beleeft en mooie ontmoetingen hebt onderweg.”

Levensmotto
“Als je iets wil, doe het nú! Maak tijd voor leuke dingen en geniet van het leven, want het kan zo voorbij zijn. En denk in kansen: als je wil kan alles, als je niks wil kan niks.”

Contact Simon

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.