Willianne van Vliet

Consultant

Talent

Klantgericht werken is mijn kracht. Dat betekent niet alleen luisteren naar de klantvraag, maar ook tussen de regels door kunnen lezen. Het geeft mij energie om te werken in een dynamische en veranderende omgeving. Nieuwe informatie kan ik snel analyseren en mij eigen maken, waardoor ik structuur kan aanbrengen in een vraagstuk. En hoe complex de casus ook is, ik bijt me er in vast tot we tot een mooie oplossing komen.

Trots op

Dat ik onderdeel heb mogen uitmaken van een hele mooie startup in de financiële branche. De groei van startup naar serieuze speler in de markt is een ervaring die ik niet had willen missen. In korte tijd heb ik een flinke bak ervaring op kunnen doen op het gebied van veranderprocessen, wet- en regelgeving, leidinggeven en klantgericht werken. Die ervaring helpt mij nu nog elke dag verder.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd trek ik er graag op uit. Dat kan een avontuurlijke verre reis betekenen naar de andere kant van de wereld, of een ontspannen citytrip dichterbij huis. Het liefst combineer ik cultuur en mooie natuur met leuke terrasjes en lekker eten en drinken. Ook hou ik ervan om creatief bezig te zijn. Tekenen, bakken of fotograferen is voor mij ontspanning. Is er dan nog tijd over? Dan pak ik er een Spaanstalig(e) boek of serie bij.

Levensmotto

Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Durf iets nieuws te proberen, buiten de gebaande paden te gaan. Dat is vaak niet de gemakkelijkste, maar wel de leukste weg.

Contact Willianne

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.