Onze consultants houden de vaart in uw project

Simon Tuijp

Talent
“Door mijn achtergrond in de IT en als operational auditor beschik ik over veel inhoudelijke proceskennis. Met mijn team vertaal ik verander- en optimalisatietrajecten in concrete processen. In mijn rol van programmanager ben ik sterk in het verbinden van de business met IT en andersom.”

Trots op
“Bij De Zorgcirkel heb ik in de functie van interim ICT-manager een groot IT-project afgerond, waarbij we de werkplekomgeving naar de huidige standaard hebben gebracht. Het is mooi om te zien dat dit heeft geleid tot meer professionaliteit en efficiency binnen de organisatie.”

Vrije tijd
“Ik ben sportief en houd vooral van fietsen. Na het werk spring ik geregeld op mijn racefiets en ook vakanties breng ik vaak op de fiets door. Een paar jaar geleden heb ik een half jaar door Europa getoerd. Vorig jaar heb ik samen met mijn vrouw drie maanden door Nieuw-Zeeland gefietst. Dat was prachtig.”

Levensmotto
“Als je iets wil, doe het nú! Maak tijd voor leuke dingen en geniet van het leven, want het kan zo voorbij zijn. En denk in kansen: als je wil kan alles, als je niks wil kan niks.”

 


simon.tuijp@prominded.nl 06-22601205 Simon Tuijp