Henk Molenaar

Partner

Met onze aanpak creëren we wendbare organisaties die in control zijn. Wij helpen onze klanten échte klantwaarde toe te voegen door meer transparantie, betere processen en risicobeheersing, en een lagere kostenstructuur. Mijn kracht ligt op het gebied van strategische vraagstukken en veranderingsprocessen. 

Talent

"De doelstelling van ProMinded is de financiële sector dichter bij de maatschappij te brengen. Wij helpen onze klanten échte klantwaarde toe te voegen door meer transparantie, betere processen en risicobeheersing, en een lagere kostenstructuur. Mijn kracht ligt op het gebied van strategische vraagstukken en veranderingsprocessen. Ik wil klanten helpen keuzes maken, richting geven. Wij zijn mensen die kunnen denken én doen en daar zijn er niet zoveel van. Wij zorgen dat het werkt."

Trots op

"De veranderkracht die wij kunnen mobiliseren bij de medewerkers van onze opdrachtgevers. Zij realiseren zich vaak eerder dan het management dat duurzaam rendement afhankelijk is van de slagkracht en flexibiliteit van de onderneming. Ondanks de onzekerheid die het voor hen meebrengt zijn medewerkers bereid om bij een heldere strategie en open communicatie zich aan te passen aan de eisen van de nieuwe tijd."

Vrije tijd

"Als ik niet werk, speel ik met mijn kleinkinderen of klim ik op mijn racefiets. In de loop der jaren heb ik op die manier al heel wat kilometers afgelegd. Samen met mijn vrouw, die gelukkig ook van fietsen houdt, fiets ik ieder jaar een stuk door Europa."

Levensmotto

Zorg dat je iets nalaat, dat je het verschil maakt. Het mag niet vrijblijvend zijn.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.