Dit zeggen onze klanten

Resultaatgerichtheid, executiekracht, kennis van de bancaire
en verzekeringsmarkt en ondernemerschap zijn enkele eigenschappen die opdrachtgevers aan ons waarderen.
Hieronder enkele citaten afkomstig uit onze klanttevredenheidsonderzoeken.

NaamJaap Bosch
BedrijfAchmea Bank
Functievoormalig Programmamanager & Manager BI

"Snel en doortastend. ProMinded kent de business en kan zich snel met het probleemgebied identificeren. De monitoring op het programma was goed. Er was een goede balans tussen meekijken op de achtergrond en niet proberen het programma over te nemen. Wat ik enorm waardeer is de proactiviteit om problemen op te lossen."

NaamJaap Witteveen
BedrijfCACEIS
Functievoormalig Chief Operational Officer

"De mensen die bij ProMinded werken zijn materiedeskundig op een breed scala. Ze kunnen écht de inhoud ingaan, maken zich kennis snel eigen en snappen wat er speelt. Ze zijn zeer betrokken bij het eindresultaat en kunnen hier gestructureerd naartoe werken. ProMinded onderscheidt zich in de eagerness om een breed aantal onderwerpen te kunnen begrijpen. De algemene bancaire kennis bij de consultants is hoog."

NaamMatthijs de Hoop
BedrijfDe Hoop & Zoon Autoschade
FunctieAlgemeen Directeur

ProMinded is een bedrijf dat je heel veel zorg uit handen neemt. Er zit veel inhoudelijke kennis en zij kunnen alles voor je regelen, waardoor ik de vrijheid heb om de dingen te doen waar ik goed in ben. Zij praten makkelijker met banken dan ik en ik vind het prettig dat het contact met ProMinded informeel is. Ik heb met ProMinded een prettig contact dat niet alleen over de zaak gaat. Daar heb ik een goed gevoel bij.

NaamJi A Lee
BedrijfTOM – The Order Machine
FunctieHead of Compliance

"ProMinded is een kleine, maar fijne consultancy firma die met de klant meedenkt, kwaliteit levert tegen een schappelijke prijs en die consultants levert die passen binnen de omgeving van de klant voor wat betreft kennis, vaardigheden en cultuur."

NaamGert-Jan Bruijnooge
BedrijfStaalbankiers N.V.
Functievoormalig CFO

"De mensen van ProMinded zijn echte ondernemers. Ze zijn flexibel, weten waar het over gaat, wat ze moeten doen en doen dat vervolgens ook. ProMinded kan zich op dit gebied meten met de groten. Ik vind het opvallend dat ze niet alleen aan (deel)projecten werken, maar heel geïnteresseerd zijn in het totale verhaal en daar goed in meedenken. Daarbij zijn het gewoon goede en aardige mensen."

Benieuwd naar onze oplossing voor uw organisatie?

Neem contact op

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.