Henri Karregat

Consultant

Ik ben een echte teamplayer, maar kan ook individueel goed functioneren. Mijn sterke punten zijn het uitvoeren van kwalitatief onderzoek, het analyseren van grote stukken (kwalitatieve) data, en op basis van bevindingen werkbare oplossingen ontwerpen. Het juist eantwoord vinden begint bij de juiste vragen stellen.

Veel mensen omschrijven mij als vrolijk, positief, sociaal en betrouwbaar. Ik beschouw mezelf als sportief, gedisciplineerd en ook gezondheid staatbij mij hoog in het vaandel. Daarnaast ben ik leergierig, kan ik goed omgaan met stressvolle situaties en ben ik een harde werker. Ik ben een echte teamplayer, maar kan ook individueel goed functioneren. Mijn sterke punten zijn het uitvoeren van kwalitatief onderzoek, het analyseren van grote stukken (kwalitatieve) data en op basis van bevindingen werkbare oplossingen ontwerpen. Het juiste antwoord vinden begint bij het stellen van de juiste vragen.

Contact Henri

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.