Linda Leenders

Partner

Met mijn kennis en ervaring ben ik in staat om de oplossing te laten werken voor de klant. Het mooiste moment is als na hard werken alle puzzelstukjes in elkaar vallen.

Talent

“Ik ben goed in het snel analyseren en oplossen van complexe vraagstukken. Mijn expertise ligt vooral in het vertalen van deze vraagstukken naar een begrijpelijk en uitvoerbaar plan en het strikt managen van de implementatie. Door mijn kennis en ervaring ben ik in staat om de oplossing te laten werken voor de klant. Het mooiste moment is als na hard werken alle puzzelstukjes in elkaar vallen.”

Trots op

“Bij KAS BANK hebben we in twintig maanden tijd een programma ontwikkeld én succesvol gedraaid. Ik zie dat wat we hebben bedacht in de praktijk werkt. De klant is enorm blij met deze verbeterslag. Dat is natuurlijk waar we het allemaal voor doen.”

Vrije tijd

“Ik vind het heerlijk om in mijn vrije tijd te sporten. Hardlopen, fietsen en schaatsen zijn mijn sporten. Ook wil ik graag iets van de wereld zien. Ik heb al heel wat mooie plaatsen bezocht. Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Australië. Het is fantastisch om rond te reizen door desolate gebieden met een prachtige natuur. Mijn backpack staat al klaar voor het volgende avontuur: Afrika.”

Levensmotto

“Don’t dream your life, but live your dreams. Hopen dat dromen vanzelf uitkomen is tijdverspilling. Bijna niets gaat vanzelf in het leven. Als je echt iets wilt bereiken dan zal je zelf in actie moeten komen. En wacht nooit op anderen, zij hebben andere prioriteiten, waardoor je jouw moment misschien mist!”

Contact Linda

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.