Reinier Visser

Partner

Het is erg inspirerend om ambities te helpen realiseren. Ik werk al meer dan 25 jaar met veel plezier als adviseur voor financiële instellingen, maar ook voor organisaties in andere branches. Juist deze combinatie maakt het veelzijdig en interessant. Ik voel me het beste thuis in een complexe omgeving, waarbij ik het mooi vind om mensen met verschillende belangen en denkrichtingen te bundelen en te komen tot gedragen pragmatische verbeteringen.

Talent

“Het is enorm inspirerend om ambities van mensen en organisaties te helpen realiseren. Ik werk al meer dan 25 jaar met veel plezier als adviseur voor financiële instellingen, maar tegelijkertijd vaak ook voor organisaties in andere branches. Juist deze combinatie maakt het veelzijdig en interessant. Ik voel me het beste thuis in een complexe omgeving. Met mijn kennis en ervaring heb ik snel overzicht en kan ik goed problemen structureren. Ik vind het leuk om verschillende mensen met verschillende belangen en denkrichtingen te bundelen en te komen tot gedragen pragmatische verbeteringen.”

Trots op

“Als programmamanager hebben we een radicaal veranderprogramma doorgevoerd bij Staalbankiers. Binnen een jaar hebben we het betalingsverkeer gerationaliseerd en is in het kader van balansverkorting een grote kredietportefeuille verkocht. Synchroon hieraan hebben de niet-doelgroeprelaties de bank verlaten en hebben we een complete reorganisatie doorgevoerd, waarbij de organisatieomvang en kwaliteit is teruggebracht tot een bij de ‘nieuwe’ bank passende bezetting.”

Vrije tijd

“Ik ben een echt buitenmens en loop 3x keer per dag door de Soesterduinen met mijn hond. Bij het leveren van zakelijke topprestaties hoort ook een topconditie, die ik op peil houd met 2-3x per week een uurtje te sporten met mijn personal coach. En daarnaast vind ik het heerlijk om de mountainbike te pakken en af en toe te golfen met mijn vrienden."

Levensmotto

“Stick to your plan. Ik zie zo vaak dat oorspronkelijk ingezette ambities niet worden gerealiseerd, omdat door de geringste invloed of tegenslag plannen worden gewijzigd.”

Contact Reinier

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.