Veronique van der Waal

Tekstschrijver

Talent
"Oprechte belangstelling, goed kunnen luisteren, de juiste vragen stellen en horen wat mensen wel én niet zeggen. Dat gecombineerd met een verfijnd taalgevoel zijn in mijn ogen de ingrediënten voor succesvolle communicatie en interessante artikelen. Ik houd van eerlijke interviews – geen halleluja-verhalen – met een positieve toon en als het even kan een verfrissend perspectief. Ook vind ik het leuk om moeilijke of droge materie om te toveren in een lekker leesbare tekst. Door mijn jarenlange ervaring als hoofdredacteur en bladenmaker (o.a. relatiemagazine PRO) kan ik communicatie-opdrachten coördineren en uitvoeren. Ik houd het overzicht, stuur aan, motiveer en zorg dat de klus goed en binnen de deadline wordt geklaard."

Trots op
"Verhalen die iets doen met de lezer. Als het lukt om mensen wijzer te maken, met elkaar te verbinden, aan het denken te zetten of – minstens zo belangrijk – even te laten lachen."

Vrije tijd 
"Ik houd van reizen, hardlopen, lezen, verhalen schrijven, Netflix-en en wandelen of fietsen met mijn hond. Verder geniet ik met volle teugen van het Brabantse leven. Oftewel, naast hard werken minstens zo hard genieten: met leuke mensen in de zon op het terras, op een kleedje in het park of na een lange werkweek lekker uit eten of een biertje drinken in het café."

Levensmotto 
"Life’s what you make it. Of gewoon in het Nederlands: het leven is wat je er zelf van maakt. En willen we niet allemaal iets bijdragen, iets tastbaars achterlaten en zo een klein beetje onsterfelijk zijn?"

Contact Veronique

Veronique van der Waal
Veronique van der WaalTekstschrijver

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.